Workshops for virksomheder

Vi udviklede Business Model Game fordi vi som iværksætterkonsulenter oplevede et behov for fordybelse og kreativitet under forretningsudviklingen. Spillet faciliterer dialoger mellem deltagerne, der sammen udforsker kommercielle potentialer.

I sin grundessens er formålet at skabe et helstøbt koncept ud fra en idé, en udfordring eller en mulighed. Derfra kan spillet formes så det passer ind i den rette kontekst. Eksempler på dette kan f.eks. være at der er afsat bestemte ressourcer, der er en prædefineret målgruppe, et ønske om at udforske skalering af en forretningsmodel eller at det endelige mål ikke er økonomisk berigelse, men en anden form for værdiskabelse.

Business Model Game kan med fordel bruges af virksomheder hvis:

• I overvejer at udvikle et nyt produkt eller en ny service.

• I har et behov for et kreativt, og fagligt relevant, indspark.

• I ønsker at re-definere jeres forretningsmodel.

Spillet er bygget op om ‘Business Model Canvas’, men viden om dette værktøj er ikke en forudsætning for at kunne deltage. Det fungerer som en gennemtestet ramme for spillet og muliggør at det er let at overskue og dele det endelige udfald.

Som designere og facilitatorer af en workshop kan vi være behjælpelige med at lede jer igennem en klassisk spil session eller skræddersy spillet og processen til jeres behov.

Kontakt Thijs for at høre mere og få et tilbud på +45 6133 3533 eller thijs@businessmodelgame.dk.

Du finder mere om os og referencer fra tidligere kunder her.