business model game
 
business model canvas workshop

WORKSHOP

Vi afholder workshops for virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner. Business Model Games formål spænder bredt. Skal i f.eks. udvikle et nyt forretningskoncept, lære om forretningsudvikling eller arbejde med Business Model Canvas på en alternativ måde, så kan spillet hjælpe jer. Læs mere om workshops:

Uddannelser

Virksomheder


REFERENCER

Jeg har brugt Business Model Game i tre år. og de studerendes læringsudbytte er imponerende. Det er et tilpas udfordrende og meget kreativt læringsspil, med Business Model Game lykkes det, at overkomme alle former for læringsmodstand. Selv de studerende der ikke umiddelbart interesserer sig for ‘business’ har en vellykket ‘a-ha oplevelse’ og opnår ny faglig studieglæde
— Bodil Christine Reumert MSc. Management of Innovation & Business Development KEA DIGITAL
Det spillet gør ved hjælp af kort, at på samme tid at guide, udfordre og perspektivere forskellige problemstillinger i projektet… Derved bliver nogle ellers temmelig tørre projektparametre lige pludselig lettere tilgængelige, og parametrenes alvorlige natur, kommer ikke til at stå i vejen for at se muligheder og alternativer i stedet for at fokusere på det kendte eller det standardiserede. Jeg var, og er, meget positivt indstillet overfor spillet.
— Thomas Winther, Associate Professor, Center for Bachelor of Engineering Studies, Technical University of Denmark

kunder der spiller med

HVEM ER VI ?

Vi er kaospiloter, iværksættere og idealister. Spillet er kommet til verden efter vi igennem et lille årti har arbejdet med entreprenørskab og innovation i det private og offentlige. Fokus har været på formidling og undervisning, samt udvikling af projekter og virksomheder. Vi ser det som vores fornemste opgave at Business Model Game kan være med til at skabe entreprenørielle kompetencer og ikke mindst nye projekter og virksomheder i hele landet. Vi håber i vil spille med. 

business model game workshop

Tlf: 6133 3533

thijs@businessmodelgame.dk

business model game workshop

Tlf: 5192 9202

thomas@businessmodelgame.dk